Hendoweg 3, 9101 PC Dokkum

Bedrijfspand Dokkum huren

Wil je een bedrijfspand in Dokkum huren, zoals een kantoorruimte, werkplaats of andere bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact op met Bedrijvencentrum Dokkum. Wij verhuren verschillende bedrijfsunits op het goed bereikbare industrieterrein Betterwird. Onze units zijn verzorgd, bieden verschillende faciliteiten en ben je een (door)starter? Dan krijg je 3 jaar lang een aantrekkelijke korting op de huurprijs. Meer weten? Lees verder of neem direct contact op. 

CONTACT

Onze units 

Voor het huren van een bedrijfspand in Dokkum zit je bij ons goed. We verhuren op dit moment zo'n 18 units aan een variatie aan bedrijven en instellingen. Klik op de knop hieronder en wie weet vind jij vandaag nog jouw ideale én betaalbare bedrijfsruimte in Dokkum. 

BESCHIKBARE UNITS

Als je een kantoorruimte, werkplaats of ander zakelijk pand wilt huren, biedt Bedrijvencentrum Dokkum verschillende mogelijkheden. De units op de begane grond hebben een ingang vanuit het gebouw en zijn daarnaast toegankelijk middels een overheaddeur. Deze units zijn erg geschikt als opslagruimte (al dan niet met kantoor) of om te huren als werkplaats. De ruimtes op de eerste verdieping zijn ideaal als kantoorruimte voor commerciële/administratieve bedrijven of bedrijven in de zorg en welzijn. 

Een aantal van onze bedrijfsruimtes hebben een eigen keukenblok, anderen delen een keukenblok met maximaal 3 andere huurders. Al onze units hebben LED-verlichting en energievriendelijke beglazing. Er is ook een vergaderruimte beschikbaar die je als huurder tegen gereduceerd tarief kunt huren. 

Korting! 

Goed om te weten: starters en doorstartende ondernemers krijgen het eerste jaar 20% korting op de huurprijs! In het tweede en derde jaar bouwen we deze af (resp. 15% en 10%), zodat je pas in het vierde jaar de volledige huurprijs hoeft te betalen. Zo is een bedrijfspand in Dokkum huren wel heel voordelig! 

STARTERSKORTING

Beschikbare faciliteiten van het complex 

  1. Twee ingangen met een modern intercomsysteem waarmee je ook buiten de reguliere tijden op afstand de deur kunt openen voor bezoekers. 
  2. Toiletten op zowel de begane grond als de eerste verdieping. 
  3. Centrale ruimtes. 
  4. Goederenlift. 
  5. Zonnepanelen. 
  6. Gratis parkeren rondom het pand. 

ALLE BESCHIKBARE UNITS

Extra hulp 

Voor Bedrijvencentrum Dokkum draait het niet alleen om het huren van een bedrijfspand. We hebben zelf jarenlange ervaring in de bedrijfswereld en denken graag met je mee als het gaat om marketing, netwerken, financiën en meer. Dus heb je hulp nodig bij het opzetten van een degelijk beleidsplan of zoek je iemand om te sparren over financiële mogelijkheden e.d.? Neem vandaag nog contact op en plan een afspraak. 

AFSPRAAK PLANNEN

Wie zijn wij 

Wij zijn Bedrijvencentrum Dokkum, opgericht in 1996 in een voormalig kaaspakhuis op het industrieterrein Betterwird. Ons doel: het verhuren van betaalbare en functionele bedrijfsunits aan (door)startende ondernemers. In de afgelopen jaren hebben we al heel wat kleine en grote bedrijven geholpen met een gedegen start. Dus wil je ook een bedrijfspand in Dokkum huren, neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

CONTACT