Hendoweg 3, 9101 PC Dokkum

Beschikbare units

Vanaf mei 2019 is een ruime unit van 115m2 op de begane grond beschikbaar. De unit heeft een overheaddeur én een schuifpui. De unit is zowel vanaf de buitenzijde als van binnen uit het Bedrijvencentrum bereikbaar. De unit heeft een keuken in een aparte ruimte. 

      

Deze unit is zeer geschikt als productieruimte, werkplaats, kookstudio of bijvoorbeeld atelier. Er is mogelijkheid tot afzuiging aanwezig.  


Op de eerste verdieping is een unit beschikbaar van 92 m2. Deze ruimte is geschikt voor veel verschillende doeleinden (kantoorruimte, webshop, atelier etc.). Er is een grote goederenlift aanwezig in het pand. De unit bestaat uit twee ruimten: een kantoorruimte met raampartij naar buiten gericht; dit kantoor is door middel van een wand (met glas) gescheiden van de rest van de ruimte. De overige ruimte krijgt ruim daglicht vanuit vanuit een lichtkoepel. De unit is voorzien van LED verlichting en heeft een eigen keukenblok. De unit is in 2018 voorzien van een nieuwe CV ketel (HR) en is geschilderd.