Hendoweg 3, 9101 PC Dokkum

Vergaderruimte / Cursusruimte

Het Bedrijvencentrum beschikt op de eerste verdieping over een multifunctionele ruimte die zeer geschikt is voor vergaderingen, presentaties, workshops en cursussen. 

De multifunctionele ruimte is van maandag tot en met zaterdag te huur. In de ruimte is een beamer (voorzien van alle bekabeling) beschikbaar. 

De huurprijs van deze ruimte bedraagt € 100,00 per dag en € 65,00 per dagdeel ( 's morgens, 's middags of 's avonds). Er is gratis wifi aanwezig. 

De ruimte is zeer verzorgd ingericht en beschikt over een eigen keuken voorzien van voldoende serviesgoed en faciliteiten om koffie en thee te maken.
(wél zelf koffie -koffiemelk-suiker- en thee meenemen!)

Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk (huurder is vrij om dit aan te passen bij huur van de vergaderruimte). Rond de tafels kunnen ca. 25 personen plaatsnemen; er zijn extra stoelen aanwezig, zodat de ruimte ook voor grotere groepen kan worden gebruikt, bijvoorbeeld bij ledenvergaderingen of presentaties. De vergaderruimte beschikt over een hal met een eigen garderobe. In de ruimte ligt tapijt.

Wilt u de vergaderruimte reserveren dan neemt u contact op via telefoonnummer (0519) 296075 of stuurt u een e-mail naar: info@bedrijvencentrumdokkum.nl.