Hendoweg 3, 9101 PC Dokkum

Vergaderruimte

Het Bedrijvencentrum beschikt op de eerste verdieping over een multifunctionele ruimte die zeer geschikt is voor vergaderingen, presentaties, workshops en cursussen. 

De multifunctionele ruimte is van maandag tot en met zaterdag te huur. In de ruimte is een beamer (voorzien van alle bekabeling) beschikbaar. 

De huurprijs van deze ruimte bedraagt € 85,- per dag en € 50,- per dagdeel ( 's morgens, 's middags of 's avonds), inclusief koffie en/of thee (dit dient zelf gezet te worden). Er is gratis wifi aanwezig. Vanaf 1 juli wordt de huurprijs verhoogd naar €100 per dag en €65 per dagdeel. Voor de reeds gemaakte reserveringen wordt de oude prijs gehanteerd.

De ruimte is zeer verzorgd ingericht en beschikt over een eigen keuken voorzien van voldoende serviesgoed.

Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk (huurder is vrij om dit aan te passen bij huur van de vergaderruimte). Rond de tafels kunnen ca. 25 personenen plaatsnemen; er zijn extra stoelen aanwezig, zodat de ruimte ook voor grotere groepen kan worden gebruikt, bijvoorbeeld bij ledenvergaderingen of presentaties. De vergaderruimte beschikt over een halletje met een eigen garderobe.